Aten Hierontapiste

Palvelut

Osteopatia

 

Osteopatialla hoidetaan kehon kiputiloja, liikerajoituksia ja toiminnallisia häiriöitä monipuolisilla, manuaalisilla hoitotekniikoilla. Osteopatia on lempeää ja kehoa kunnioittavaa, jonka takia se sopiikin erinomaisesti ihan kenelle vain. Jokainen ihminen on erilainen, vaikka kyseessä olisikin samantyyppinen vaiva. Sen takia hoito räätälöidään tarkasti juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaisiksi. Osteopatia on tieteellisesti perusteltu ja tutkittu hoitomuoto, joka hyödyntää laajaa anatomian, fysiologian tuntemusta.Osteopaatti pyrkii palauttamaan kehon normaalin liikkuvuuden, aineenvaihdunnan ja hermoston toiminnan.

Purentalihas hieronta

Purentalihashieronta on hierontahoito, jossa käsitellään niska- hartiaseutua, rintakehän- / kaulanaluetta, sekä pään ja kasvojen lihaksistoa. Purentalihaksia käsitellään kasvojen päältä, sekä asiakkaan halutessa myös suun sisäpuolelta. Hieronnalla voidaan helpottaa pään-, sekä leuan alueen särkyjä ja kiputiloja. 

Tyypilliset purentaelimistön oireet

Hieronta

Hieronta on manuaalinen hoitomuoto, jossa käsitellään kehon pehmytkudoksia, kuten lihaksia ja nivelsiteitä. Hierontaa voidaan käyttää rentouttavana ja stressiä lievittävänä hoitona sekä lihasjännityksen, kivun, liikkuvuuden rajoitusten tai vammojen helpottamiseksi. Palveluihini kuuluu sekä klassinen että urheiluhieronta.